Както БЛИЦ вече писа, развратна реклама на студентската телевизия на

Както БЛИЦ вече писа, развратна реклама на студентската телевизия на ...

В ранни зори: Голяма мъка налегна Хекимян и Бакърджиев заради секси мадама с къса кожена пола от СУ.Както БЛИЦ вече писа, развратна реклама на студентската телевизия на „Алма матер” предизвика силно възмущение в социалните мрежи. Във видеото участва лично директорът на студентската телевизия Башар Рахал, а поведението му е определяно от мнозина като сексистко.


Видеото бе коментирано и от водещите на bTV Антон Хекимян и Петър Бакърджиев.

Спортният журналист бе доста възмутен и в същото време натъжен от клипчето.

"Става ясно, че журналистите реално са извикани на кастинг, за да станат известни. Видях, че си коментирал това във фейсбук", обърна се водещият Хекимян към спортния журналист.
 
Цънцарова се видя в чудо от това, което колегата й Бакърджиев я накара да направи (СНИМКИ) 

"Признанието за журналиста не е да стане известен, а да бъде полезен. Цялата история около присъствието и кукувишкото появяване на различни персони в тази телевизия и въобще опошляването на целия процес ми изглежда... Много е тъжно, на мен ми е много мъчно. Беше ми присърце, аз като започвах във факултета по журналистика да уча през 1995 г. работих в радио "Алма Матер". Тогава то беше едно бутиково радио, което се излъчваше по радиоточката в София, но се казваше "Алма Матер" и се правеше от студенти. Лъчезар Бачков беше директор, доц. Снежана Попова беше ментор. Запознат съм с процеса как една студентска медия расте, как искахме да имаме национален ефир, софийски ефир", разказа Бакърджиев, който призна, че е започнал да учи там през 1995 г., а е завършил през 2004.

"Това е една дълго очаквана телевизия, спечелила проект. Едни 2 милиона лева ще бъдат дадени, може би на външен продуцент", каза Хекимян, а Бакърджиев отвърна: "Може би там е разковничето".

Вижте и скандалното видео, в което засуканата и развратна секретарка с къса кожена пола носи кафенце на Рахал:


Източник: blitz.bg