Италия регистрира 21 273 нови заразявания с коронавируса, най-големия отчетен

...
Италия регистрира 21 273 нови заразявания с коронавируса, най-големия отчетен
Коментари Харесай

Броят на новите случаи на коронавирус в Италия за денонощие за пръв път надхвърли 20 000

Италия регистрира 21 273 нови заразявания с коронавируса, най-големия отчетен брой за денонощие от началото на пандемията, предаде ДПА. Предишният рекорд бе от вчера - 19 644.

Службата за гражданска защита отчита и 128 нови смъртни случая и 1208 пациенти с COVID-19 в интензивни отделения, което е с 80 повече в сравнение с предишното денонощие и най-големият брой от 7 май.

Общо заразените от началото на пандемията са 525 782, а общият брой на жертвите достигна 37 338.

В Италия от утре най-малко за един месец се налагат нови ограничения заради епидемичната ситуация - затварят се фитнеси и спортни зали, басейни и кина, намалява се работното време на кафенета и ресторанти, маските навън са задължителни, припомня Асошиейтед прес. Целта е да запазим здравето и икономиката, каза премиерът Джузепе Конте.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13794  Проф. Костов: Борисов е болен, а не инфектиран - рисков е Проф. Костов: Борисов е болен, а не инфектиран - рисков е  Доц. Мангъров: Мерките против ковид са безсмислени, болните би трябвало да са у дома и да пият чай Доц. Мангъров: Мерките против ковид са безсмислени, болните би трябвало да са у дома и да пият чай  Излезе резултатът от днешния тест на Румен Радев за ковид Излезе резултатът от днешния тест на Румен Радев за ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР