Италия обяви вчера задължително тестване за коронавируса за всеки, който

...
Италия обяви вчера задължително тестване за коронавируса за всеки, който
Коментари Харесай

Италия въвежда задължително тестване за коронавирус на пътници от райони на Франция

Италия обяви вчера задължително тестване за коронавируса за всеки, който иска да влезе в страната от френската столица Париж или от други части на Франция с голям процент на случаите на зараза, предаде ДПА.

Италианският министър на здравеопазването Роберто Сперанца написа, че ситуацията в Европа във връзка с коронавирусната пандемия не може да бъде подценявана и призова за повече предпазливост.

" Италия днес се справя по-добре от други страни, но трябва да продължим да бъдем много предпазливи, за да не изложим на риск усилията, положени досега ", заяви Сперанца.
Според данни на Европейския център за превенция и контрол на заболяванията Италия е регистрирала 34 случая на коронавирус на 100 000 жители през последните дни. За сравнение в Испания съотношението е 300,5, във Франция 192,5, а в Германия 25,9 случая на зараза на 100 000 жители.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12424  Д-р Брънзалов: Без суматоха! Децата са кихали и преди 2020 година Д-р Брънзалов: Без суматоха! Децата са кихали и преди 2020 година  Англия записва 4368 нови случая на ковид, а Италия - 1350 Англия записва 4368 нови случая на ковид, а Италия - 1350  Потвърдените случаи на ковид в Мексико надвишиха 700 хиляди Потвърдените случаи на ковид в Мексико надвишиха 700 хиляди
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР