Италия днес призова за нови превантивни мерки за пътници, пътуващи

...
Италия днес призова за нови превантивни мерки за пътници, пътуващи
Коментари Харесай

Италия призова за нови превантивни мерки за пътници

Италия днес призова за нови превантивни мерки за пътници, пътуващи за страни от ЕС от държави извън общността, за да се овладее разпространението на заразата от коронавирус, предаде Ройтерс.

Италия преустанови за една седмица всички полети от Бангладеш заради " значителния брой " пътници, дали положителна проба за Ковид-19, от полет за Рим, пристигнал в понеделник.

Министърът на здравеопазването Роберто Сперанца изтъкна в писмо до еврокомисаря по здравеопазване и безопасност на храните Стела Кириакиду и германския здравен министър Йенс Шпан, че е уместно да се очертаят нови строги превантивни мерки за пристигащи от държави извън Шенген и от региони извън ЕС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10229 Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10229  Потвърдените случаи на ковид в Съединени американски щати доближиха 3 милиона Потвърдените случаи на ковид в Съединени американски щати доближиха 3 милиона  53 са новите случаи на ковид в Хърватия 53 са новите случаи на ковид в Хърватия  Нови 163 случая на ковид и 8 умряли в Северна Македония Нови 163 случая на ковид и 8 умряли в Северна Македония
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР