Италианското правителство посъветва участниците в протест срещу наложените заради коронавируса

...
Италианското правителство посъветва участниците в протест срещу наложените заради коронавируса
Коментари Харесай

В Рим излязоха на протест срещу мерките за COVID-19

Италианското правителство посъветва участниците в протест срещу наложените заради коронавируса карантинни мерки да проучат фактите, предаде ДПА.

Около 2000 души участваха вчера следобед в протест в Рим срещу задължителното носене на маски, ваксинациите и правилата за спазване на социална дистанция. Протестиращите заявиха, че Италия се е превърнала в " здравна диктатура " и нарекоха " престъпни " защитните мерки като носенето на маски в училищата.

Ние се борим с продължаваща пандемия. Днес в Рим се провежда демонстрация от хора, които вярват, че тя не съществува. Ще им отговорим с факти, заяви премиерът Джузепе Конте.

Външният министър Луиджи ди Майо от своя страна призова противниците на наложените ограничения " поне да покажат уважение към семействата на мъртвите ".

От началото на епидемията в Италия бяха регистрирани 276 000 случая и над 35 500 жертви, припомня БТА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12009  Франция разгласи през вчерашния ден 8550 нови случая на ковид Франция разгласи през вчерашния ден 8550 нови случая на ковид  96 са новите случаи на COVID-19 у нас 96 са новите случаи на COVID-19 у нас  Шеф на компания разгласи: Ваксината ни против COVID-19 се е под 10 евро Шеф на компания разгласи: Ваксината ни против COVID-19 се е под 10 евро
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР