Италианският премиер Джузепе Конте пие кафе, след като е изнесъл

...
Италианският премиер Джузепе Конте пие кафе, след като е изнесъл
Коментари Харесай

Конте: Трябва да наложим нови ограничения за предстоящите празници

Италианският премиер Джузепе Конте пие кафе, след като е изнесъл реч в Камарата на депутатите, Рим, 9 декември 2020 г.

Италианското правителство трябва да наложи нови ограничения по време на предстоящите празници, за да спре разпространението на коронавируса, заяви премиерът Джузепе Конте в интервю за вестник " Ла Стампа ".

Италия е европейската страна с най-голям брой починали с коронавирус от началото на пандемията през февруари - над 65 хиляди души.

Според Конте на всяка цена трябва да бъде избегната трета вълна в страната, защото тя би била унищожителна, отбелязва БНР.

По думите на премиера кампанията за ваксиниране трябва да засегне 10-15 милиона души, за да има ефективен резултат. Подобна цел може да бъде достигната до края на пролетта или преди лятото най-късно, допълни Джузепе Конте.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 16763  НА ЖИВО: Здравният министър ревизира първия в страната кабинет за имунизации против COVID-19 НА ЖИВО: Здравният министър ревизира първия в страната кабинет за имунизации против COVID-19  Борисов даде обещание да се помогне на докторите, с цел да знаят всичко за имунизацията Борисов даде обещание да се помогне на докторите, с цел да знаят всичко за имунизацията  Проф. Ива Христова с значими данни и препоръки за PCR и антигенните проби

Проф. Ива Христова с значими данни и препоръки за PCR и антигенните проби
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР