Италианският министър на здравеопазването Роберто Сперанца каза, че националната карантина,

...
Италианският министър на здравеопазването Роберто Сперанца каза, че националната карантина,
Коментари Харесай

Мерките срещу COVID-19 в Италия остават в сила поне до 12 април

Италианският министър на здравеопазването Роберто Сперанца каза, че националната карантина, наложена, за да се ограничи разпространението на коронавируса, ще бъде удължена поне до Великден, съобщиха ДПА и АФП.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3297
Великден за католиците се пада тази година на 12 април, а сегашните ограничителни мерки изтичат на 3 април. 13 април в Италия е почивен ден. Министърът каза, че решението за удължаване на срока на карантината е по препоръка на научните съветници на кабинета. " Правителството ще върви в тази посока ", добави Сперанца.

Позитивни новини от Италия

Италия е най-тежко засегната от епидемията от коронавируса страна. На нея се пада една трета от смъртните случаи в света. От началото на епидемията, която в северните райони започна на 21 февруари, в Италия са починали 11 591 души, предаде БТА, позовавайки се на Ройтерс.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3297  И Финландия удължи изключителните ограничения И Финландия удължи изключителните ограничения  Правителството взе решение да поправя бюджета за 2020 година поради ковид Правителството взе решение да поправя бюджета за 2020 година поради ковид  Заразеният с COVID-19 Борис Джонсън бил цялостен с сила на виртуално съвещание на държавното управление Заразеният с COVID-19 Борис Джонсън бил цялостен с сила на виртуално съвещание на държавното управление
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР