Италианските власти съобщават за 333 нови починали заразени от новия

...
Италианските власти съобщават за 333 нови починали заразени от новия
Коментари Харесай

Нови 333 смъртни случая на болни от COVID-19 в Италия

Италианските власти съобщават за 333 нови починали заразени от новия коронавирус в страната за последните 24 часа, предаде БТА, цитирайки АНСА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6483
Вчера починалите за 24 часа бяха 260. С това броят на жертвите в страната възлиза на 26 977 души. Броят на новите случаи на зараза е спаднал за последните 24 часа, като са регистрирани с 290 случая по-малко в сравнение с предходния ден. Общо те са 105 814.

Остри критики срещу Джузепе Конте заради плановете за разхлабване на мерките срещу COVID-19

Общият брой на заразените в страната от началото на епидемията през февруари възлиза на 199 414 души, като в тази цифра влизат и починалите и излекулалите се. Излекувалите се са общо 66 624 към днешна дата.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6483  Столтенберг упрекна Русия и Китай, че изопачават позицията на НАТО по отношение на рецесията с COVID-19 Столтенберг упрекна Русия и Китай, че изопачават позицията на НАТО по отношение на рецесията с COVID-19  Учени от Харвард разкриха за какво 31 щата са надалеч от излизането от обществена изолираност Учени от Харвард разкриха за какво 31 щата са надалеч от излизането от обществена изолираност  Софийска област с следващото подаяние от Китай Софийска област с следващото подаяние от Китай
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР