Италиански свещеник, който живее в същия частен пансион като Папа

...
Италиански свещеник, който живее в същия частен пансион като Папа
Коментари Харесай

Свещеник от резиденция на папата е с коронавируса

Италиански свещеник, който живее в същия частен пансион като Папа Франциск  Папа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си Хорхе Марио Берголио – римски папа от 13 март, е дал положителна проба за новия коронавирус, съобщиха италиански медии, цитирани от Франс прес и Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2523
Свещеникът работи в правителството на Ватикана и от години живее в пансиона " Света Марта ", където папата обитава малък апартамент, храни се и дава частни срещи.

След избирането си през 2013 г. аржентинският папа предпочете да живее в апартамент от 50 кв. м в пансиона " Света Марта " вместо в луксозния ватикански дворец.

Смята се, че заразеният свещеник не е бил в пряк контакт с папата.

Според в. " Стампа " Папа Франциск  Папа Франциск Франциск (на латински: Franciscus PP.), до избирането си Хорхе Марио Берголио – римски папа от 13 март от известно време е заобиколен от " санитарен кордон ", който го следва навсякъде. Той вече не се храни в общата зала на пансиона, а в апартамента си, а хората от обкръжението му носят дезинфекциращи продукти.

NOVINI.BG ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2523  Очаква се Екологичен потенциал да гласоподава 812 млн. евро за планове, свързани с COVID-19 Очаква се Екологичен потенциал да гласоподава 812 млн. евро за планове, свързани с COVID-19  Сенатът на Съединени американски щати одобри проекта за финансова помощ за справяне с COVID-19 Сенатът на Съединени американски щати одобри проекта за финансова помощ за справяне с COVID-19  Българските производители са подготвени да посрещнат всички поръчки от питателните търговци за доставка Българските производители са подготвени да посрещнат всички поръчки от питателните търговци за доставка
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР