Италианската област Лацио, където се намира столицата Рим, се готви

...
Италианската област Лацио, където се намира столицата Рим, се готви
Коментари Харесай

Рим налага нощен полицейски час заради коронавируса

Италианската област Лацио, където се намира столицата Рим, се готви да въведе полицейски час от полунощ до 5 ч. в опит да спре нарастването на броя на заразените с коронавируса, съобщи днес за Ройтерс регионалното правителство.

Новите мерки влизат в сила от петък, каза източникът, допълвайки, че в областта ще бъдат въведени също някои ограничения за училищата и университетите. Северната област Ломбардия, с главен град Милано, обяви подобен полицейски част от 23 ч. в понеделник.

Днес Италия съобщи за 15 199 нови заразени с коронавирус (най-големия брой за денонощие от началото на епидемията), като 1219 са установени в Лацио.

Здравното министерство съобщи също за 127 смъртни случая, свързани с Ковид, при 89 починали вчера, отбелязва БТА.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13607  Почина доброволец в клиничните проби на имунизацията против COVID-19 Почина доброволец в клиничните проби на имунизацията против COVID-19  Лекар с COVID-19 не можа да участва на погребението на майка си Лекар с COVID-19 не можа да участва на погребението на майка си  Създава се логаритъм за банкет на пациенти със подозрение за COVID-19 в Търговище Създава се логаритъм за банкет на пациенти със подозрение за COVID-19 в Търговище
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР