И тази вечер лекари и медицински сестри от най-натовареното в

И тази вечер лекари и медицински сестри от най-натовареното в ...

Лекарите от Света Анна отново призоваха за солидарност в борбата срещу COVID-19.


И тази вечер лекари и медицински сестри от най-натовареното в България спешно отделение - това на УМБАЛ "Св. Анна"-София АД се събраха за да проведат спонтанна акция, призоваваща за солидарност между медиците и обществото в битката с COVID-19. Те бяха включили светлините на мобилните си телефони, символизирайки светлината, която ни свързва в трудните времена на епидемия.

Участниците в акцията апелираха към обществото да си помогнем взаимно, като се спазват препоръките за лична хигиена, ограничения на събиранията и контактите на закрито, както и за стриктно носене на маски.

Лекарите и медицинските сестри от първа линия в битката с COVID-19 бяха категорични, че обществото, помагайки на българското здравеопазване, помага на себе си и че единствено с общи усилия ще победим заразата.
Всичко по темата: Епидемията коронавирус (COVID-19) 14115 Започна участието на Бойко Борисов във видеоконференцията на Европейския съвет Започна участието на Бойко Борисов във видеоконференцията на Европейския съвет Официално: Испания е в извънредно положение Официално: Испания е в извънредно положение Расте броят на заразените с COVID-19 в Дома за възрастни хора с умствена изостаналост в село Медовина Расте броят на заразените с COVID-19 в Дома за възрастни хора с умствена изостаналост в село Медовина
Повече за Коронавирус
corona най-ново: лесни стъпки: просто ръководство: eпидемия:

Източник: novini.bg