Историята на 50-годишната Шарън Шинк от Северен Йоркшир е направо

...
Историята на 50-годишната Шарън Шинк от Северен Йоркшир е направо
Коментари Харесай

Историята на 50-годишната Шарън и 9-годишната ѝ щерка е шокираща, а мнозина обвиняват майката, че е педофилка и изрод защото...

Историята на 50-годишната Шарън Шинк от Северен Йоркшир е направо шокираща. Бившата бизайнерка на бижута е майка на четири деца, но едва сега реши да разкаже за това какво е се е случило и продължава да се случва с най-малкото й дете – 9-годишната Шарлот.

Най-голямото дете на Шарън е Ким, която е на 30 години, по-малката й сестра Сара е на 28, а следващата – Изабел е на 12 години.
„ Родих всичките си деца чрез цезарово сечение. Имах чувството, че не съм направила най-доброто за децата ми. Тялото ми не произвеждаше достатъчно кърма и това ме караше да се чувствам зле. Не мислех, че съм добра майка”, спомня си Шарън.
Ема, която още кърми 5-годишната си дъщеричка, направи феноменални СНИМКИ (18+), които взривиха мрежата
„ Първите ми две деца можех да кърмя само няколко седмици след раждането им. С Изабела обаче се получи близо шест месеца, но се почувствах зле и спрях да я кърмя. Когато тя стана на четири години се разболя зле и лекарите ми казаха, че би било по-добре, ако я бях кърмила по-дълго време. Почувствах се зле”, спомня си Шарън.
Именно затова когато Шарлот се родила майка й решила, че ще даде всичко от себе си, за да може да я кърми по-дълго време и да „ изгради” добър имунитет в нея.
Сега обаче историята на майката Шарън и щерка й Шарлот се е превърнала в доста шокираща.

„ Често ме наричат педофил, изрод и какво ли още не. А аз само обичам момиченцето си”, казва 50-годишната майка.

Но какво толкова шокиращо правят двете, както и много снимки, ще видите на jenatablitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР