Истински сексуален звяр е приютила в кревата си Петя Дикова.

...
Истински сексуален звяр е приютила в кревата си Петя Дикова.
Коментари Харесай

Изплуваха неподозирани факти от миналото на гаджето на Петя Дикова

Истински сексуален звяр е приютила в кревата си Петя Дикова. Гаджето ѝ Илиян Любомиров има зад гърба си кариера на порно актьор, а се говори, че е заработвал и като жиголо. Това станало по време на 5-те години, които прекарал като студент в Берлин.

Илиян, който в момента е асистент-водещ при Гала, до ден днешен определя като фантастични годините, прекарани в германската столица. Заминава там да учи политология, тръгва с гадже, но скоро двамата се разделят и бъдещият поет и тв водещ се отдава на „ непреднамерена любов”, както самият той се изразява. Когато се връща в България, започва да пише еротична поезия и признава, че има зад гърба си успешни опити в немската порно индустрия. Докато учел, заработвал като барман и сервитьор по нощните заведения. Наред с това обаче се пробвал като актьор във филми за възрастни.

„ Това беше детската ми мечта и Берлин ми предостави възможността да я сбъдна. От доста млад ходех по фетиш-, суинг- и генгбенгпартита, беше въпрос на време да започна да изкарвам пари от това. Обожавам освободеността на хората в бранша, както и това, че смесват работата с удоволствието и си го вадят там, където си вадят хляба”, споделя Илиян в началото на кариерата си като автор на еротична поезия. Тогава все още се подписва с псевдонима Августин Господинов. Той не крие интереса си към „ порочни жени, каквито са порно актрисите” и открито признава, че е имал няколко афери с дами, които си изкарват хляба с разтворени бедра. Твърди се обаче, че кариерата му на любовник пред камера не продължила дълго. Направил само два или три филма. „ Не ми харесва това, че започнах да снимам, когато индустрията вече залязваше заради интернет и аматьорските продукции, и не изкарвах достатъчно, за да си купя замък”, са думите му от интервю от 2014 г., което дава за едно от списанията за култура, пише " Уикенд ".

Слуховете за креватните изпълнения на Илиян обаче не спират до опитите му в немското порно. Злите езици твърдят, че се е пробвал и като жиголо. Докато работел по барове и дискотеки, не липсвали кандидатки за платените му ласки, особено сред по-възрастните дами. Поетът и без това си падал по жени около 50-те, за предпочитане с наднормено тегло, така че не му било проблем да приема офертите им. Освен това имал сериозно влечение към груповия секс, така че не отказвал и по-специални покани. Не е случайно, че когато се връща в България, се отдава именно на еротичната лирика.

Любопитно е обаче, че колкото повече напредва с кариерата и популярността, толкова повече се опитва да променя историята си с порното.

Докато през 2014-а словоохотливо разказва за секса пред камера, само три години по-късно обявява, че това са само слухове, които се предават от уста на уста. Не отрича връзките си с актриси от филми за възрастни, но твърди, че те не го превръщат в порно актьор. Смята се, че в основата на тази промяна във версиите за миналото му е връзката с Петя Дикова, която продължава вече повече от година.

Дъщерята на Аня Пенчева била толкова праволинейна във всяко отношение, че любимият ѝ започнал да се срамува от своето разюздано минало и да се опитва да го крие. За беда креватните му приключения са толкова широко коментирани, включително и от самия него, че едва ли има начин да бъдат отречени напълно.

Не е изключено обаче всички пикантни истории да са били само плод на въображението на поета и трик за привличане на вниманието на публиката. Самият Илиян разкрива, че като сервитьор в Берлин е имал случайна среща и разговор със световната звезда Роби Уилямс. Той му обяснил, че има два начина да станеш известен. Единият е като независим артист – правиш това, което ти харесва, докато станеш толкова добър, че да те забележат. Другият е, като правиш нещо толкова комерсиално и скандално, че да те забележат веднага. Очевидно Илиян се е спрял на втория вариант.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР