Испанското министерство на отбраната реши да отмени традиционния военен парад

...
Испанското министерство на отбраната реши да отмени традиционния военен парад
Коментари Харесай

Испания реши да отмени военния парад по случай националния празник

Испанското министерство на отбраната реши да отмени традиционния военен парад по случай националния празник на страната на 12 октомври, съобщи днес в. " Паис ", цитиран от БТА и ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10611
Според вестника решението на властите е свързано с разпространението на новия коронавирус. Вместо шествието може да бъде организирана по-скромна проява в кралския дворец в Мадрид.

Всяка година на 12 октомври в испанската столица се организира голям военен парад, на който присъстват членове на кралското семейство, правителството и представители на регионалните власти.

На 12 октомври в Испания отбелязват годишнината, откакто през 1492 г. мореплавателят Христофор Колумб, начело на испанска експедиция в търсене на по-кратък морски път до Индия, достига остров Сан Салвадор. Тази дата се чества като национален празник от 1958 г.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10611  Министерство на външните работи: Гърция вкарва спомагателни ограничения при влизане през сухопътните граници на сезонни служащи и по основни аргументи Министерство на външните работи: Гърция вкарва спомагателни ограничения при влизане през сухопътните граници на сезонни служащи и по основни аргументи  Учени създадоха ефикасна ваксина против COVID-19 Учени създадоха ефикасна ваксина против COVID-19  Експерт: В морето не можете да се болестите с ковид Експерт: В морето не можете да се болестите с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР