Испанското министерство на здравеопазването съобщи днес, че броят на починалите

...
Испанското министерство на здравеопазването съобщи днес, че броят на починалите
Коментари Харесай

Два нови смъртни случая от COVID-19 в Испания

Испанското министерство на здравеопазването съобщи днес, че броят на починалите от новия коронавирус в страната е достигнал 27 121. За последното денонощие смъртните случаи са само два, предаде БТА, цитирайки Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8691
За последната седмица се съобщава за общо 39 починали - значително по-малко, отколкото по време на пика на епидемията. С коронавируса в Испания са били диагностицирани 238 564 човека. През последното денонощие новите случаи са 187, съобщи испанското здравно министерство, цитирано от ТАСС.

В Испания отчетоха втори пореден ден само с един смъртен случай от COVID-19

Испания е на четвърто място сред държавите по брой случаи и на пето по починали от коронавируса. Правителството в Мадрид предупреди, че данните може да претърпят промени в следващите дни, тъй като се преминава към нова методология за регистриране на заразените.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8691  В Швейцария за пръв път умря дете, болно от COVID-19 В Швейцария за пръв път умря дете, болно от COVID-19  Два нови случая на инфектирани с ковид в Разградско Два нови случая на инфектирани с ковид в Разградско  Доказват с изследване, че Бургас е един от най-безопасните региони от COVID-19 Доказват с изследване, че Бургас е един от най-безопасните региони от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР