Испанският премиер Педро Санчес обяви днес, че иска да продължи

...
Испанският премиер Педро Санчес обяви днес, че иска да продължи
Коментари Харесай

Педро Санчес ще поиска удължаване на извънредното положение в Испания

Испанският премиер Педро Санчес обяви днес, че иска да продължи извънредното положение, което изтича на 24 май, с още " около един месец ", до края на карантината.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8075
,,Това ще бъде последното извънредно положение и то ще трае до края на изолацията``, заяви той в телевизионна реч.

Припомняме, че най-малко 102 души са починали в Испания от COVID-19 за последното денонощие по данни на Министерството на здравеопазването на Кралството, което е най-малкият брой починали от коронавирусна инфекция в страната от средата на месец март.

Броят на починалите от COVID-19 в Испания за последното денонощие е най-малкият от март

От 11 май половината от населението на страната започна нова фаза на облекчаване на мерките, въведени заради пандемията. На този етап са разрешени срещи с роднини, терасите на кафенета и барове, хотели и музеи са отворени с определени ограничения. Това обаче не се отнася за Мадрид и Барселона, където ограниченията остават.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8075  Водещо здравно списание към американците: Сменете Тръмп Водещо здравно списание към американците: Сменете Тръмп  Франция с реалистична прогноза по кое време да чакаме ваксина против COVID-19 Франция с реалистична прогноза по кое време да чакаме ваксина против COVID-19  Броят на умрелите от COVID-19 в Испания за последното денонощие е най-малкият от март Броят на умрелите от COVID-19 в Испания за последното денонощие е най-малкият от март
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР