Испания стана европейската държава, където коронавирусът се разпространява най-бързо, като

Испания стана европейската държава, където коронавирусът се разпространява най-бързо, като ...

Испания вече е европейската държава, където коронавирусът се разпространява най-бързо.


Испания стана европейската държава, където коронавирусът се разпространява най-бързо, като по брой новоустановени случаи тя е на второ място след САЩ, предаде Асошиейтед прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2620
Испанското министерство на здравеопазването съобщи днес за 8578 нови случаи и 655 починали, с което общият брой на заразените става 56 188, а на смъртните случаи - над 4000.

Разпространението на заразата поставя на изпитание испанската здравна система. Медиците се мъчат да лекуват всички заразени в условията на недостиг на защитни облекла и достатъчно респиратори, отбелязва АП.

Един на всеки десет смъртни случая от причиняваното от коронавируса заболяване Ковид-19 в Испания е настъпил в старчески дом.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


  Всичко по темата: Епидемията коронавирус (COVID-19) 2620 Декларациите за преминаване през КПП в градовете нарушават ли личните ни данни? Декларациите за преминаване през КПП в градовете нарушават ли личните ни данни?  Белгия няма да приема болни от COVID-19 от други държави Белгия няма да приема болни от COVID-19 от други държави Важно уточнение за ТЕЛК заради коронавируса Важно уточнение за ТЕЛК заради коронавируса
Повече за Коронавирус
corona най-ново: Вижте последните новини лесни стъпки: Как да се предпазим? просто ръководство: Какви са симптомите? eпидемия: Коронавирус в България

Източник: novini.bg