Испания стана европейската държава, където коронавирусът се разпространява най-бързо, като

...
Испания стана европейската държава, където коронавирусът се разпространява най-бързо, като
Коментари Харесай

Испания вече е европейската държава, където коронавирусът се разпространява най-бързо

Испания стана европейската държава, където коронавирусът се разпространява най-бързо, като по брой новоустановени случаи тя е на второ място след САЩ, предаде Асошиейтед прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2620
Испанското министерство на здравеопазването съобщи днес за 8578 нови случаи и 655 починали, с което общият брой на заразените става 56 188, а на смъртните случаи - над 4000.

Разпространението на заразата поставя на изпитание испанската здравна система. Медиците се мъчат да лекуват всички заразени в условията на недостиг на защитни облекла и достатъчно респиратори, отбелязва АП.

Един на всеки десет смъртни случая от причиняваното от коронавируса заболяване Ковид-19 в Испания е настъпил в старчески дом.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2620  Декларациите за прекосяване през контролно-пропусквателен пункт в градовете нарушават ли персоналните ни данни? Декларациите за прекосяване през контролно-пропусквателен пункт в градовете нарушават ли персоналните ни данни?  Белгия няма да приема заболели от COVID-19 от други страни Белгия няма да приема заболели от COVID-19 от други страни  Важно конкретизиране за ТЕЛК поради ковид Важно конкретизиране за ТЕЛК поради ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР