Испания регистрира почти 20 хиляди нови случая на заразяване с

...
Испания регистрира почти 20 хиляди нови случая на заразяване с
Коментари Харесай

И Испания с пореден скок на новите случаи

Испания регистрира почти 20 хиляди нови случая на заразяване с коронавирус за последното денонощие, предаде ТАСС, като се позова на испанското министерство на здравеопазването. Общият брой на заразените с вируса в Испания е вече 1 136 503.

От статистическите данни на министерството става ясно, че през последната седмица от коронавирус в Испания са починали 761 души. Общият брой на починалите от вируса в страната е 35 466.

Испанското правителство обяви извънредно положение на 25 октомври, което ще продължи до май идната година. Бе обявен и полицейски час. На регионалните власти е позволено да взимат решения за ограничаване на свободата на движение между отделните испански автономни общности.

Това е вторият път, в който испанското правителство обявява извънредно положение във връзка с пандемията от коронавируса, отбелязва ТАСС. Първият път беше в средата на март. Първото извънредно положение бе в сила до 21 юни.

Властите на автономните общности Кастилия - Ла Манча и Кастилия и Леон въведоха ограничения за влизането и излизането от техните територии заради пандемията от коронавируса. Мерките ще са в сила до 9 ноември. Подобни мерки бяха взети вече от още шест испански автономни общности.

ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14041  Нов фрапантен растеж на инфектираните с COVID-19 Нов фрапантен растеж на инфектираните с COVID-19  Над 24 700 нови случая на ковид във Англия през последното денонощие Над 24 700 нови случая на ковид във Англия през последното денонощие  Макрон разгласи нова карантина във Франция от петък Макрон разгласи нова карантина във Франция от петък
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР