Испания глоби белгийския принц Йоахим с 10 400 евро за

...
Испания глоби белгийския принц Йоахим с 10 400 евро за
Коментари Харесай

Глобиха белгийски принц за нарушаване на карантината в Испания

Испания глоби белгийския принц Йоахим с 10 400 евро за нарушаване миналия месец на карантинните разпоредби при пътуване до страната, където е дал положителен резултат на тест за коронавируса, предаде Ройтерс. Агенцията се позовава на испански държавен служител.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9143
Двайсет и осемгодишният принц, който е племенник на белгийския крал Филип, е пътувал на 24 май от Белгия за Андалусия, за да кара там стаж. След като пристигнал обаче, той не се подложил на задължителната за всички пристигащи 14-дневна карантина, предава БТА.

Белгийски принц се зарази с COVID-19. Олеква с 11 000 евро

Принцът е признал, че е извършил нарушение и до 15 дни трябва да плати глобата, каза цитираният от Ройтерс служител. Принц Йоахим, който е десети поред за наследяване на престола, е дал положителна проба за коронавируса, след като на 26 май е бил на парти в град Кордоба.

Сега той е под карантина в Испания.

Испанските власти проверяват празненството, на което според испанския вестник " Паис " са присъствали 27 души, което, ако се потвърди, ще е нарушение на карантинните правила в Кордоба, където бяха позволени събирания на най-много 15 души.

Източник, близък до белгийския кралски двор, твърди обаче, че Йоахим бил всъщност на две партита, в които участвали съответно 12 и 15 души.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9143  11 нови случая на болест с ковид в Китай 11 нови случая на болест с ковид в Китай  Близо 2 милиона инфектирани с новия ковид в Съединени американски щати Близо 2 милиона инфектирани с новия ковид в Съединени американски щати  Британски академик: Въвеждането на карантината седмица по-рано през март би понижило двойно смъртните случаи от ковид Британски академик: Въвеждането на карантината седмица по-рано през март би понижило двойно смъртните случаи от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР