Ирландският премиер ще започне отново да практикува бившата си професия

...
Ирландският премиер ще започне отново да практикува бившата си професия
Коментари Харесай

Премиерът на Ирландия отново ще облече лекарската престилка

Ирландският премиер ще започне отново да практикува бившата си професия като лекар, за да помогне на здравните работници, мъчещи се с големия брой пациенти с коронавирус, съобщиха местни медии, цитирани от ДПА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4270
Лио Варадкар, който е практикувал като лекар седем години, преди да изостави професията, за да стане политик, сега ще дава по една смяна на седмица по време на кризата с коронавируса според ирландската телевизия и други ирландски медии.

,,Той иска да помогне, колкото и малко да е това ", заяви говорителят на Варадкар пред ирландската телевизия.

Ирландия въвежда приложение за известяване на контакт със заразени с COVID-19

Варадкар ще дава телефонни консултации на хора, за които се предполага, че са били изложени на новия коронавирусспоред в. " Айриш таймс ".

След изборни загуби през февруари Варадкар остана в качеството на изпълняващ длъжността премиер на Ирландия. В момента там три партии с доста изравнени позиции се борят да съставят коалиции в условията на силно фрагментиран парламент, предаде БТА.

Ирландия, подобно на голяма част от Европа, въвежда строги рестрикции върху обществения живот, за да ограничи разпространението на COVID-19, включително масови затваряния на училища и на бизнеси, предоставящи услуги от несъществено значение.

Ирландските власти са съобщили за 4604 случая на коронавирус, както и за 137 смъртни случая вследствие на COVID-19 според данните за вчерашния ден на университета " Джонс Хопкинс "
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4270  Случаите на ковид в Германия наближават 100 000 Случаите на ковид в Германия наближават 100 000  Китай оповестява за покачване в броя на случаите на ковид Китай оповестява за покачване в броя на случаите на ковид  Народните представители ще вземат решение за заплатите си и актуализацията на бюджета Народните представители ще вземат решение за заплатите си и актуализацията на бюджета
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР