Ирландската рок група U2 е дарила 10 милиона евро (10,9

...
Ирландската рок група U2 е дарила 10 милиона евро (10,9
Коментари Харесай

U2 дариха 10 млн. евро на медици в Ирландия

Ирландската рок група U2 е дарила 10 милиона евро (10,9 милиона долара) за подпомагане на борбата срещу коронавируса в страната, предаде ДПА, позовавайки се на местни медии.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4795
Средствата ще бъдат използвани в подкрепа на здравните служители и за закупуване на лична защитна екипировка за борещите се на първа линия.

Част от медицинското оборудване, финансирано от Боно и компания, вече е пристигнало на летището в Дъблин.

Певицата Холзи дари 100 000 маски за здравни работници

U2 от години се ангажират с редица политически и социални проекти, припомня агенцията.

Според официалните данни от сряда вечерта заразените с коронавируса в Ирландия са близо 6000. Смъртните случаи вследствие на усложнения, свързани със заразата, са 235, допълва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4795  Мед. сестра от Мед. сестра от " Пирогов ": Не съм воин, обичам работата си  Броят на жертвите на COVID-19 в Белгия продължава да пораства Броят на жертвите на COVID-19 в Белгия продължава да пораства  Пет акта за нарушение на противоепидемичните ограничения са формирани в Радомир Пет акта за нарушение на противоепидемичните ограничения са формирани в Радомир
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР