Ирландия добави днес Италия и Гърция в списъка на страните,

...
Ирландия добави днес Италия и Гърция в списъка на страните,
Коментари Харесай

Ирландия добавя Италия и Гърция сред страните, чиито пътници подлежат на 14-дневна карантина

Ирландия добави днес Италия и Гърция в списъка на страните, чиито пътници подлежат на 14-дневна карантина заради коронавируса, предаде БТА, цитирайки Ройтерс.

Това е част от новите по-строги ограничения върху пътуванията в страната, наложени в опит да се намали разпространението на коронавирусната зараза.

От понеделник в сила влиза и нов " зелен списък ", като в него са включени едва седем страни - Кипър, Полша, Финландия, Германия, Исландия, Литва и Латвия. Идващите от тези държави няма да подлежат на 14-дневна карантина.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12292  Началото на присъствените занятия в учебните заведения в Ню Йорк се отсрочват за повторно Началото на присъствените занятия в учебните заведения в Ню Йорк се отсрочват за повторно  Портиерка на Осмо СУ в Благоевград е с COVID-19 Портиерка на Осмо СУ в Благоевград е с COVID-19  Проф. Витанов разгласи кой ще е сериозният месец за епидемията от ковид Проф. Витанов разгласи кой ще е сериозният месец за епидемията от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР