Иранският президент Хасан Роухани е заявил, че страната е била

...
Иранският президент Хасан Роухани е заявил, че страната е била
Коментари Харесай

Иран: Удари ни втора вълна на COVID-19

Иранският президент Хасан Роухани е заявил, че страната е била ударена от втора вълна на COVID-19, предаде ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10443
По думите на светския лидер на Ислямската република първата вълна е поразила северните и централните части на близкоизточната държава. Според Роухани втората вълна от заразата, започнала през май, е засегнала южните региони на Иран.

Ние ще се справим и с новата вълна на коронавирусната инфекция, е заявил президентът на съвместно съвещание с правителството в Техеран.

Към този моменти в Иран (с население около 82 милиона души) е имало над 262 000 носители на заразата, приблизително 13 200 смъртни случаи и повече от 225 000 оздравели.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10443  Проф. Иво Кременски: Появяват се нови разновидности на ковид Проф. Иво Кременски: Появяват се нови разновидности на ковид  71-годишен с бронхопневмония е с ковид в Хасково 71-годишен с бронхопневмония е с ковид в Хасково  Пациент на 97 година с ковид е признат в МБАЛ-Смолян Пациент на 97 година с ковид е признат в МБАЛ-Смолян
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР