Иран обяви забрана на междуградските пътувания днес, опасявайки се от

...
Иран обяви забрана на междуградските пътувания днес, опасявайки се от
Коментари Харесай

Иран забрани междуградските пътувания, опасявайки се от втора вълна на епидемията

Иран обяви забрана на междуградските пътувания днес, опасявайки се от втора вълна на епидемията от КОВИД-19, предаде Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2554
Това е съобщил ирански официален служител на предавана по държавната телевизия пресконференция в Техеран.

По неговите думи Иран, който е най-тежко засегнатата от епидемията страна в Близкия Изток, може би е изправен пред втора вълна на заразата. Местните власти се оплакват, че иранците са игнорирали призивите да си стоят вкъщи и да се откажат от плановете си за пътуване по случай празниците, свързани с персийската Нова година, започнали на 20 март.

Рекорден брой за ден починаха в Иран от коронавируса

" Тези, които пътуваха за празниците,трябва веднага да се върнат в своите градове, без да спират никъде по пътя ", каза Хосейн Золфахари - член на иранския национален щаб за борба с коронавируса.

До момента официално са обявени 27 017 регистрирани случаи на заразени с вируса, от които 2077 са починали, допълва БТА.

Властите призоваха иранците да избягват публични места и да си стоят по домовете. В цялата страна временно бяха затворени училищата, университетите, културни и спортни центрове.

Днес Золфахари обяви, че тези забрани се продължават.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2554  Марешки: Аз непрекъснато подарявам

Марешки: Аз непрекъснато подарявам  Депутат от ГЕРБ към сътрудниците си: Погледнете се на следващия ден в огледалото като станете Депутат от ГЕРБ към сътрудниците си: Погледнете се на следващия ден в огледалото като станете  КНДР към света: Помощ! КНДР към света: Помощ!
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР