Иран е поискал помощ от Международния валутен фонд (МВФ), предаде

...
Иран е поискал помощ от Международния валутен фонд (МВФ), предаде
Коментари Харесай

Иран към МВФ: Помощ!

Иран е поискал помощ от Международния валутен фонд (МВФ), предаде израелската редакция на нюзру.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4798
Президентът на близкоизточната страна Хасан Рохани е отправил вчера апел към световната финансова институция за отпускане на кредит в размер на пет милиарда щатски долара. Средствата са били поискани, за да може Ислямската република да се справи с разпространението на коронавируса. По последни данни в Иран е имало над 60 000 заразени с COVID-19, а смъртните случаи са били почти 4000.

Броят на жертвите на COVID-19 в Белгия продължава да расте

Рохани също е изразил надеждата си, че САЩ няма да наложат вето на отпускането на заема. След идването си на власт (20 януари 2017 г.) американският президент Доналд Тръмп замрази споразумението от 2015 г. между Иран, от една страна, и Великобритания, Германия, Китай, САЩ, Русия и Франция, от друга.

Документът е позволил на Иран да изнася течни горива (основно приходно перо в бюджета на близкоизточната държава). В замяна Техеран се е задължил да допуска международни инспектори в ядрените си обекти.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4798  Приключи срещата на Борисов с патриарх Неофит Приключи срещата на Борисов с патриарх Неофит  Репортерка си навлече гнева на туристи, хванала ги на плаж по време на карантина Репортерка си навлече гнева на туристи, хванала ги на плаж по време на карантина  Започна срещата на премиера с патриарх Неофит

Започна срещата на премиера с патриарх Неофит
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР