Интернет достъп без таксуване на трафика (zerorating) до дигиталните платформи,

...
Интернет достъп без таксуване на трафика (zerorating) до дигиталните платформи,
Коментари Харесай

Безплатен интернет достъп до образователните платформи в Гърция

Интернет достъп без таксуване на трафика (zerorating) до дигиталните платформи, които използва гръцкото министерство на образованието, ще бъде осигурен от тази сряда от мобилните оператори в Гърция, съобщи АНА-МПА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4322
Решението е постигнато в резултат на сътрудничеството, установено от министерството на образованието и вероизповеданията с трите мобилни оператора в страната - " Космоте ", " Водафон " и " Уинд ".

Според официални данни фиксираната широколентова връзка с интернет има покритие от 99 процента на територията на Гърция и е основният начин за осъществяване на дистанционното образование в условията на епидемията от коронавируса.

Ограничителните мерки в Гърция заради коронавируса са удължени до 27 април

Въпреки това, в рамките на усилията за максимално разширяване на технологичните възможности, които се предоставят на всички граждани, операторите на мобилни услуги са откликнали на инициативата на правителството и са предоставили безплатен достъп до страниците в интернет, които се използват от гръцкото министерство на образованието за дистанционно обучение на учениците.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4322  Горанов: Заработката на денталните кабинети ще бъде по-малка

Горанов: Заработката на денталните кабинети ще бъде по-малка  Турция раздава безвъзмездни маски на жителите Турция раздава безвъзмездни маски на жителите  12 души избягаха от карантината си в Сливенско 12 души избягаха от карантината си в Сливенско
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР