Интересни места за семейни тържества ще покаже Изложението за сватби

...
Интересни места за семейни тържества ще покаже Изложението за сватби
Коментари Харесай

Необичайни места за сватби показва изложение в Пловдив

Интересни места за семейни тържества ще покаже Изложението за сватби и събития. Празненствата вече не са само в ресторантите, а и в специални комплекси, които се намират извън града и имат зони за посрещане на гостите, за ритуала, за вечерята, за градинско парти.

Някои от новите локации ще бъдат представени на Weddings & Events Expo 2019. То ще се проведе на 26 и 27 януари в Международен панаир Пловдив с участието на повече от 45 фирми.

Младоженците ще видят актуалните тенденции за сватбени украси, торти, булчински рокли, бижута и козметика, ще се срещнат със специалисти по всички съпътстващи дейности. Сред изложителите са сватбени агенции, флористи, ателиета за покани, за фото- и видеозаснемане, за осветление и озвучаване, модни къщи, ресторанти и бутикови сладкарници, салони за красота, магазини за забавни артикули и за декорации, водещи на празненства, танцови и музикални формации.

Посетителите ще могат да почерпят вдъхновение от професионалистите и да получат консултации за предлаганите услуги, подчертаха организаторите от списание „ Сватбен сезон”. Информация за процедурите при сключване на граждански брак ще се дава на щанда на Общинското предприятие „ Радостни обреди”-Пловдив, което е партньор на проявата.

Изложението събира на едно място всичко, което е необходимо за този вълнуващ ден, за да го направи красив и неповторим, заявиха организаторите. Те припомниха, че някои от фирмите обявяват специални отстъпки. Ще има и томбола с много награди.

Изложението ще предложи оригинални идеи не само на младоженците, а и на всички, които подготвят лично или корпоративно тържество по различни поводи. Особено полезно ще е за семействата, на които предстои абитуриентски бал.

Тази година изложението подава ръка на Фондация „ За нашите деца “, като на входа ще бъде поставена специална кутия за дарения, съобщиха организаторите.

Очакват се над 5000 гости да посетят третото издание на Weddings & Events Expo след големия интерес, който предизвикаха предишните две. Щандовете ще бъдат разположени в палата 7 на панаирния комплекс в Пловдив. Те ще бъдат отворени от 10 до 18 часа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР