Индия регистрира най-големия брой смъртни случаи на пациенти с коронавирус

...
Индия регистрира най-големия брой смъртни случаи на пациенти с коронавирус
Коментари Харесай

Индия с нов рекорд на починали с коронавирус за един ден

Индия регистрира най-големия брой смъртни случаи на пациенти с коронавирус за един ден - 904 души, предаде Асошиейтед прес. Новозаразените се увеличиха с 56 282 и достигнаха близо 2 милиона, съобщи министерството на здравеопазването. Починалите вече са 40 699, от тях 20 000 за последните 30 дни.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11215
През последните 14 дни са се подобрили обаче показателите за възстановилите се от заболяването - те са вече 67 на сто, докато преди две седмици са били 63 на сто. Близо 600 000 пациенти все още са на лечение. Смъртността от коронавируса за Индия е 2,09 процента.

Вътрешният министър на Индия влезе в болница заради COVID-19

Най-засегнати са щатите Махаращра, Тамил Наду и Андхра Прадеш.

Осем пациенти с COVID-19 загинаха днес в пожар, избухнал в интензивното отделение на частна болница в западния град Ахмедабад, предаде Ройтерс. Започнало е разследване на трагедията. Според спешните служби причината е била, че се е запалила предпазната екипировка на един от служителите в болницата. Той се е опитал да угаси огъня, но той бързо е обхванал цялото отделение, отбелязва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11215  В Съединени американски щати записаха 1262 нови смъртни случая, свързани с COVID-19 В Съединени американски щати записаха 1262 нови смъртни случая, свързани с COVID-19  Доц. Кунчев разкри какви са проблемите с COVID-19 у нас и може ли да има хотели за инфектирани Доц. Кунчев разкри какви са проблемите с COVID-19 у нас и може ли да има хотели за инфектирани  Испания записва увеличение на новите случаи след облекчение на карантината Испания записва увеличение на новите случаи след облекчение на карантината
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР