„Имахме любов“, която е не винаги стандартна. Експериментирахме нещо по-различно,

...
„Имахме любов“, която е не винаги стандартна. Експериментирахме нещо по-различно,
Коментари Харесай

Скандални разкрития! Ето как готвачът Васил обяснил смъртта на приятелката си Калина

„ Имахме любов “, която е не винаги стандартна. Експериментирахме нещо по-различно, ново за мен и неволно може да съм убил Калина “. Това е било обяснението пред психиатрите на младия готвач Васил Василев, който е обвиняем за жестоката смърт на приятелката му, пише „ Телеграф “.
Припомняме, че тя бе открита удушена в апартамент в столичния кв. „ Банишора “. Софийският градски съд вчера гледа мярката за неотклонение на 23-годишния мъж.
Както БЛИЦ писа щом журналистите се втурнали към младежа, воден с белезници към съдебната зала от шестима души охрана, той започна да ридае. Вместо да отговаря на въпросите им, той хлипаше, но не криеше лицето си. Щом камерите се отдалечиха Васил се успокои и зачака покоен съдията. Заради интимните подробности по делото, той реши по молба на прокуратурата и защитата заседанието да е при закрити врата.
След решението на Темида готвачът да остане с мярка за неотклонение „ задържане под стража “, адвокатът му призна, че е поискал „ домашен арест “ с аргумента, че е почти същото, а ако попадне зад решетките, ще е с трима-четирима криминално проявени и не се знае какво биха могли да му причинят.

Готвачът Васил убил красивата Калина с карате хватка, а на следващия ден...

Припомняме, че Васил бе в ареста за срок от 72 часа заради убийството на 25-годишната жена. Сигналът за разигралата се драма в блок в столичния квартал " Банишора " беше подаден към полицията на 16 януари от бащата на обвиняемия. Той получил смс от сина си, който му написал, че възнамерява да сложи край на живота си. На място полицаите открили тялото на жертвата и обвиняемия, който бил в съседната стая. Калина е открита гола. Тя е починала от задушаване, сочи експертизата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР