Има основание в тезата, която артикулира критично отношение към Китай.

...
Има основание в тезата, която артикулира критично отношение към Китай.
Коментари Харесай

Анализатор: 30 дни китайските власти мълчаха за вируса

Има основание в тезата, която артикулира критично отношение към Китай. Властите в Китай направика няколко ключови неща. Напрактика 30 дни китайските власти мълчаха за вируса. До последно Китай не искаше да допусне екипи на СЗО в Ухан. Това коментира в предаването “Плюс минус” международният анализатор Мартин Табаков.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7153
По думите му този път СЗО се държеше като ПР на Китай. Новата разделителна линия между САЩ и ЕС заради, която те не говорят на един език, е COVID-19. Отношението на Европа към Китай започва да се променя. Същевременно китайската икономика остава да бъде затворена за европейски инвестиции.

По думите му икономическа война вече се води и тя е за това дали китайски фирми ще участват в 5G мрежата.

Преприемачът Цън Цон коментира можеше ли Китай да реагира по различен начин.



Той посочи, че е съгласен с всичко, което д-р Табаков е изброил.

Кой е разработил коронавируса и как - това е въпрос, който все още се дискутира. Защо е допуснато изпускането на вируса и масовото заразяване. Китайските власти дължат отговори на тези въпроси. Защо е подведен светът със закъснялата информация за този вирус, заяви той.

По думите му СЗО този път се изяви като некомпетентна и прокитайска организация. Според него малко по-малко ще започва да се търси отговорност от Пекин.

Той заяви, че е изтекъл доклад, в който е описано, че Китай е запонал да унищожава още януари месец всички данни, свързани с вируса. Китай за няколка месеца от завод на света се превърна във врага на света, каза Цън Цон.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7153  Проф. Чорбанов разгласи по какъв начин може да се победи COVID-19 Проф. Чорбанов разгласи по какъв начин може да се победи COVID-19  Нигерия разгласи, че огромен брой мистериозни смъртни случаи в последно време се дължат на ковид Нигерия разгласи, че огромен брой мистериозни смъртни случаи в последно време се дължат на ковид  Фон дер Лайен: Европейски Съюз ще активизира 1 милиарда евро за световен отговор на ковид Фон дер Лайен: Европейски Съюз ще активизира 1 милиарда евро за световен отговор на ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР