Имаме повече починали, защото имаме повече болни, а това е

...
Имаме повече починали, защото имаме повече болни, а това е
Коментари Харесай

Доц. Ангел Кунчев обясни защо се увеличават смъртните случаи от COVID-19 у нас

Имаме повече починали, защото имаме повече болни, а това е функция на повечето положителни тестове. Това заяви в ефира на Нова телевизия националният здравен инспектор доц. Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си образование е завършил в СОУ " Васил.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11409
Той заяви, че проф. Витанов и неговите прогнози за здравната система са верни. " Тя издържа и ще издържи, но много зависи как са разпределени болните и дали има струпване на болни. Може и 1000 души да приемем и да настаним в болницата, но хората, които ги лекуват, са ограничени. Ковид предизвиква вирусна пневмония, а ние знаем как да я лекуваме ", каза още той.

" Нямаме нови болни в старческите домове и там заразата е овладяна ", категоричен бе специалистът.

Доц. Кунчев: Ситуацията в Добрич с COVID-19 не е добра. Областната болница има много грешки

Що се отнася до пращането на лекари и сестри, той заяви, че няма как да бъдат пратени. " У нас има 140 инфекционисти и каквото и да правим, техният брой няма да се промени ", поясни още доц. Кунчев.

" Епидемията се развива с правилата на една епидемия. Минават ни по заболеваемост редици европейски страни като Франция, Великобритания и т.н. От второ място паднахме на 6-то по заболеваемост в Европа. Нашата цел е да държим епидемията под контрол и да можем да обслужваме болните ", категоричен бе той.

Ето защо заразата от COVID-19 в Добрич расте лавинообразно

Що се отнася до болницата в Добрич, доц. Кунчев заяви, че там е видял доста необясними неща като това колегите му да влизат в зала с маски от плат, да липсва желание за обособяване на Коронавирус сектор, и това, че има разгонване на кадри, а после оправдания от сорта, че липсват специалисти.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11409  Училищата в Турция ще отворят на 21 септември, месец по-късно от плануваното Училищата в Турция ще отворят на 21 септември, месец по-късно от плануваното  Австралия заяви за най-малкия растеж на новите случаи на ковид за последните 3 седмици Австралия заяви за най-малкия растеж на новите случаи на ковид за последните 3 седмици  Губернаторът на бразилския щат Сао Пауло е инфектиран с ковид Губернаторът на бразилския щат Сао Пауло е инфектиран с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР