„Имаме едно основно искане за това затваряне, което е трето

...
„Имаме едно основно искане за това затваряне, което е трето
Коментари Харесай

Ресторантьориите искат конкретни икономически мерки преди да ги затворят

„ Имаме едно основно искане за това затваряне, което е трето за нас, преди да ни затворят, да кажат ясно и категорично какви икономически мерки ще бъдат взети за подпомагане на нашите служители и на нашите колеги. Не искаме да омаловажаваме труда на когото и да е. Но не искаме и да омаловажават нашия труд. Не сме против мерките, но сега наши служители и колеги остават без работа. Искаме да се обявят помощите за нашия бранш преди да бъдем затворени”. Това заяви в студиото на „ Здравей, България” по Нова телевизия Емил Коларов от Сдружение на заведенията в България.

По думите му затварянето на нощните заведения, които не работят вече от месец, не е довело до намаляване на броя на заразените. „ Явно е, че тези заведения не са най-големия развъдник на заразата”, категоричен е той.

„ Нашето сдружение от началото е на мнение, че всичко трябва да се затвори за 14 дни, а не да затваряме само ние”, посочи Коларов. По думите му все още няма решение по искането на собственици на заведения за подпомагане – изплащане на част от възнагражденията на служителите, разсрочване на кредитите на собствениците на заведения и други.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15574  ВМА благодари на всички военни, присъединили се в борбата с COVID-19 ВМА благодари на всички военни, присъединили се в борбата с COVID-19  Ще спаднат ли случаите на COVID-19 с новите ограничения? Ще спаднат ли случаите на COVID-19 с новите ограничения?  Шефът на БЛС: Достатъчно мълчахме. Лекарите не са жертвени агнета Шефът на БЛС: Достатъчно мълчахме. Лекарите не са жертвени агнета
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР