Имам добра комуникация с ресторантьорския бизнес, дори те самите настояха

...
Имам добра комуникация с ресторантьорския бизнес, дори те самите настояха
Коментари Харесай

Дани Каназирева: Хората започнаха да спазват мерките, разбраха, че ситуацията се усложнява

Имам добра комуникация с ресторантьорския бизнес, дори те самите настояха за затягане на мерките, тъй като разбраха, че ситуацията с COVID-19 се усложнява. На масите не може да има повече от шестима души, а разстоянието между отделните маси е 1,5-2 метра. Това заяви в ефира на bTV областният управител на Пловдив Дани Каназирева.

,,След като започнаха проверките, много от хората започнаха да спазват мерките. В хипермаркетите се изпълняват препоръките на Областния щаб. Общо 436 лица са проверени от полицията, има съставени десет акта. Проверките продължават, защото носенето на маски е задължително и трябва да се изпълнява``, допълни Каназирева.

Проверките ще продължат както в градския транспорт, така и по нощните клубове в цялата област.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13618  Д-р Борис Богов: След месец пациентите с COVID-19 у нас ще набъбнат с най-малко 30% Д-р Борис Богов: След месец пациентите с COVID-19 у нас ще набъбнат с най-малко 30%  Фандъкова: Спазвайте ограниченията, с цел да не оставаме у дома Фандъкова: Спазвайте ограниченията, с цел да не оставаме у дома  Новите случаи на ковид в Германия за първи път надвишават 10 000 Новите случаи на ковид в Германия за първи път надвишават 10 000
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР