Икономистът Владимир Каролев проговори ден, след като бе задържан във

...
Икономистът Владимир Каролев проговори ден, след като бе задържан във
Коментари Харесай

Владимир Каролев проговори за ареста си

Икономистът Владимир Каролев проговори ден, след като бе задържан във връзка с пристъпване на заповедта за извънредното положение. Бяха му повдигнати и две обвинения.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2638
Снощи той написа във фейсбук, че е пуснат под гаранция.

„ Добър вечер приятели. Във връзка с прессъобщението на Софийската Районна Прокуратура (СРП) и неговото отразяване в медиите, искам да заявя следното.Бяха ми предявени две обвинения и бях освободен под парична гаранция “, съобщи Каролев.

В поста си обяснява и за какво е обвинен.



А днес през деня направи обръщение към медиите и последователите си, които се интересуват от случая.

„ Ако иската да се говорим за икономика, финанси и Доналд Тръм съм на линия. Благодаря на всички, които са ми писали, но няма как да отговоря на всички вас, поради което отговорих само на близките ми приятели “, коментира Каролев.

На въпросите как се е чувствал в ареста, той отговаря – нормално.

„ И да ви кажа, че както петимата полицаи в Разлог, така и всички полицаи в РДВР Благоевград и СДВР с които трябваше да говоря и/или да ме пазят и ескортират от Разлог до Благоевград и на другия ден до София се държаха много добре. Хубав ден и не се спичайте “, добавя още икономистът.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2638  Удължиха ваканцията на учениците поради ковид Удължиха ваканцията на учениците поради ковид  Мъж споделил на служители на реда, че е инфектиран с ковид и се изкашлял против тях Мъж споделил на служители на реда, че е инфектиран с ковид и се изкашлял против тях  Китай се опълчва на понятието Китай се опълчва на понятието " вируса от Ухан "
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР