Изтърбушена е цялата 16-етажна сграда на легендарния за Бургас хотел

...
Изтърбушена е цялата 16-етажна сграда на легендарния за Бургас хотел
Коментари Харесай

Изтърбушиха знаков хотел в Бургас

Изтърбушена е цялата 16-етажна сграда на легендарния за Бургас хотел България. След по-малко от година ще възкръсне с пет звезди, но вероятно с друго име, съобщава " Флагман ".

Носталгично настроените по отминали събития, останали в края на 20-ти век, нека се поуспокоят, защото скоро това емблематично място отново ще отвори врати - дори по-рано от предвидения пусков срок. За хора, които не са от Бургас, тази гледка е като след бомбардировка в любимия им за командировка и почивка хотел на главната улица " Александровска ".



Овехтялата соцсграда ще възкръсне с уникална визия, създадена от столичното архитектурно и дизайнерско студио „ Вамос”ООД. Високият 72 метра хотел, разполагащ със 145 стаи и разгъната застроена площ 14 200 кв.м на централната улица " Александровска ", 20 години бе притежание на " Еврокапитал-България " на бизнесмена Митко Събев, бивш мажоритарен акционер в " Петрол холдинг ".

Новият собственик е компанията " България хотел мениджмънт ", част от MVF Holding, която го придоби след сделка през януари 2017 г. Всичко по сградата ще бъде преобразено и укрепено, в т.ч. и изолациите по външните стени.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР