Израел ще се противопоставя на агресивните действия на Иран и

...
Израел ще се противопоставя на агресивните действия на Иран и
Коментари Харесай

Нетаняху: Израел ще се противопостави на агресията на Иран и опитите му да се укрепи в Сирия

Израел ще се противопоставя на агресивните действия на Иран и опитите му да се укрепи в Сирия, заяви премиерът Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 г. в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и в парламента на първото работно заседание на новото правителство на страната, предаде БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8455
" Нашата политика е да се противопоставяме на агресията на Иран навсякъде и да противодействаме на опитите му да се укрепи в Сирия. Постоянно работим и за предотвратяване на опитите на Иран да достави в Сирия или да разработва в Сирия оръжие, което би могло да се използва от Иран или негови сателити за застрашаване на Държавата Израел ", заяви Нетаняху.

Нетаняху пристигна в съд в Ерусалим, където е обвиняем по дело за корупция

Окръжният съд в Ерусалим отложи започналото днес дело за корупция срещу Нетаняху за 19 юли, съобщи израелското радио " Кан ". Следващото заседание вероятно ще се състои без участието на премиера. Нетаняху присъстваше днес на първото заседание, което продължи около час.

Според в. " Йедиот ахронот " днешното заседание е било от чисто технически характер, а гледането на делото по същество вероятно ще започне след половин до една година.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8455  Броят на жертвите на ковид в Испания набъбна със 70 Броят на жертвите на ковид в Испания набъбна със 70  Нови 67 случая на ковид са регистрирани в Сърбия през последното денонощие Нови 67 случая на ковид са регистрирани в Сърбия през последното денонощие  Иван Кръстев: COVID-19 разруши визиите на хората, че живеят в спретнат свят Иван Кръстев: COVID-19 разруши визиите на хората, че живеят в спретнат свят
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР