Изпълнителният директор на УМБАЛ „Александровска“ получи почетен знак от Столичната

...
Изпълнителният директор на УМБАЛ „Александровска“ получи почетен знак от Столичната
Коментари Харесай

Шефът на „Александровска“ получи важно отличие

Изпълнителният директор на УМБАЛ „ Александровска “ получи почетен знак от Столичната колегия на Българския лекарски съюз.


Доц. Костадин Ангелов бе отличен в категорията " Мениджмънт медицински дейности “ по време на официалната церемония по връчването на Първите годишни награди " Лекар на годината 2018 " на СК на БЛС. Наградата му бе връчена от зам-.кмета по здравеопазване на Столична община инж. Дончо Барбалов.



Отличията се раздават за първи път по повод Деня на българския лекар, който отбелязваме на празника на Св. Иван Рилски Чудотворец. Наградите са признание за водещите специалисти от София, благодарение на които се развиват медицината и академичността, както в София, така и в цяла България.

В словото си доц. Ангелов изтъкна, че за него е голяма чест да получи тази награда, но не я приема лично, защото заслуга имат всички 1600 човека, които работят в болницата. Той благодари на всички тях и на екипа, с който работи повече от пет години. Доц. Ангелов допълни, че трудът на всеки един от лечебното заведение изпълва със съдържание тази награда и допринася болницата да бъде това, което е.

На церемонията присъстваха председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, зам. -председателят на Народното събрание Явор Нотев, председателят на Комисията по здравеопазване д-р Даниела Дариткова, зам.- министърът по здравеопазване г-н Бойко Пенков, народни представители, мениджъри на лечебни заведения, на НПО и медии.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР