Изпитването на ваксината срещу Covid-19 на компанията Астра Зенека (AstraZeneca)

...
Изпитването на ваксината срещу Covid-19 на компанията Астра Зенека (AstraZeneca)
Коментари Харесай

Изпитването на COVID-ваксината на Астра Зенека в САЩ остава спряно

Изпитването на ваксината срещу Covid-19 на компанията Астра Зенека (AstraZeneca) продължава да бъде спрямо в Съединените щати в очакване на разследване на американските регулатори относно сериозен страничен ефект във Великобритания, въпреки че тестовете на ваксината на други места се възобновят, посочи източници на Ройтерс.

В събота Астра Зенека заяви, че е подновила тестовия процес на коронавирусната ваксина във Великобритания, след като регулаторните органи на острова приключиха проверката си за сериозен страничен ефект при един участниците в тамошното изпитване на ваксината.

Тестовият процес в САЩ ще остане в очакване, докато Американската администрация по храните и лекарствата и Комисия за безопасност на лекарствата разследват случая, допълва БТА.

Източници посочиха пред Ройтерс, че записването на нови пациенти и други процедури за пробно проучване в САЩ са пренасрочени поне за средата на седмицата и че не е ясно колко време ще отнеме на Администрация по храните и лекарствата да приключи своето разследване.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12209  Рязко нарастване на инфектираните с COVID-19 за денонощието в Канада Рязко нарастване на инфектираните с COVID-19 за денонощието в Канада  Експерт сподели по какъв начин да носим вярно маската Експерт сподели по какъв начин да носим вярно маската  Южна Корея със 106 случая на ковид за последното денонощие Южна Корея със 106 случая на ковид за последното денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР