Изписан е първият излекуван от Covid-19 обитател на дома за

...
Изписан е първият излекуван от Covid-19 обитател на дома за
Коментари Харесай

Изписаха първия излекуван от Covid-19 обитател на дома за възрастни хора в Русе

Изписан е първият излекуван от Covid-19 обитател на дома за възрастни хора " Възраждане " в Русе, съобщи Областният кризисен щаб.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11301
82-годишна жена е била изписана от Университетската болница " Канев " и настанена в кризисния център на организацията " Каритас ", където ще бъдат преместени и други излекувани от коронавируса възрастни хора от дома.

Днес предстои да бъдат изписани от болница още трима обитатели на социалното заведение.

Общо 92-ма души са заразените с коронавируса в дома - 83-ма обитатели и девет души от персонала. Петима от настанените в дом " Възраждане " починаха - един мъж и четири жени.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11301  Случаите на ковид в Русия надвишиха 885 000 Случаите на ковид в Русия надвишиха 885 000  Ана Бърнабич: В Сърбия има спад на инфектираните с ковид Ана Бърнабич: В Сърбия има спад на инфектираните с ковид  Австралия записва най-големия до момента брой на смъртни случаи от COVID-19 Австралия записва най-големия до момента брой на смъртни случаи от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР