Изоставени от майката деца и ежедневна борба за прехраната им

...
Изоставени от майката деца и ежедневна борба за прехраната им
Коментари Харесай

Поредната драма в Източните Родопи завърши с фатален край

Изоставени от майката деца и ежедневна борба за прехраната им от страна на бащата. Поредната драма в Източните Родопи, завършила фатално.

Каруцар е бил 56-годишният мъж, който бе открит мъртъв на улица в Кърджали в събота сутринта, пише 24rodopi.com, позовавайки се на отлично осведомени източници. Сигналът за безжизненото тяло е бил подаден около 9 часа сутринта.

Трупът е бил открит на улица „ Климент Охридски” от 43-годишен, който позвънил на 112, посочиха от Областната дирекция на МВР.
56-годишният си изкарвал прехраната, карайки каруца. Грижил се за четирите си деца. Майка им от години ги била напуснала, разкриха познати на семейството от квартал „ Боровец”.

„ Търсеше железария за вторични суровини, возеше и товари на хората за малко пари. Имало е дни, когато децата са били само на вафли”, разказаха жители на квартала.

Най-вероятно мъжът е получил инфаркт в събота сутринта. Аутопсия предстои да посочи причините за смъртта. Няма данни за насилие, упражнено спрямо мъжа, пък става ясно от полицейската сводка. Образувано е досъдебно производство.

Очаква се четирите деца на кърджалиеца да бъдат настанени в специализиран център.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР