Изобретателен татко създаде шише за кърмене с формата на женска

...
Изобретателен татко създаде шише за кърмене с формата на женска
Коментари Харесай

Грижовен баща създаде шише за кърмене с формата на женска гърда

Изобретателен татко създаде шише за кърмене с формата на женска гърда, съобщава Daily Mail. Идеята на Аял Лантернари дошла посред нощ, докато чакал да се стопли млякото на тригодишния му син Даниел.
Иновативното шише позволява по-бързото затопляне на кърмата, използвайки естествените форми на човешкото тяло.

Аял споделил концепцията със своя приятел Асаф Кехат, който е биоиженер. Двамата стигнали до извода, че на пазара в момента не се предлага нищо подобно и решили да превърнат идеята в реалност.

Млада майка кърми 5 годишния си син и няма намерение да спира, нормално ли е това
Така на бял свят се появява Nanobébé - конусовидна бутилка, която следва формата на женската гърда. Проблемът с кърмата е, че според повечето експерти, тя не трябва да бъда нагрявана директно в микровълнова фурна или на котлона, защото по този начин се нарушават полезните й хранителни свойства.

От друга страна обаче, броят на бактериите в нея се удвоява на всеки 20 минути, в които тя се съхранява на стайна температура.
Nanobébé обаче успява да съкрати процеса на естественото затопляне наполовина, така че той да продължава не повече от 3 до 5 минути, твърдят създателите на продукта.

Експерти зоват: Кърмете децата до 3-годишна възраст
Според Аял Лантернари, специфичната геометрия на шишето разпределя майчиното мляко в равномерен слой, така че да се ускори затоплянето му, но в същото време да се забави процесът на размножаване на бактериите в него. Ергономичната форма пък помага на детето да свикне по-лесно с използването му.
В допълнение към Nanobébé се предлагат и различни " екстри ", включително и пакет за новородени, който включва три шишета, стойка за сушене, адаптори за изцеждащи помпи и специални торбички за съхранение на кърмата във фризера.
Целият пакет се продава за 95 щатски долара, а само комплектът от три шишета е на цена от 23 долара.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР