Изказвам огромна благодарност на семейство Тотеви от София, които дариха

...
Изказвам огромна благодарност на семейство Тотеви от София, които дариха
Коментари Харесай

Семейство от София дари 300 предпазни шлемове на Смолян

Изказвам огромна благодарност на семейство Тотеви от София, които дариха 300 шлема на община Смолян. Това каза кметът на родопския град Николай Мелемов.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4843
" Получените защитни предпазни средства са изключително необходими в условията на пандемия от COVID-19 ", каза той.

Смолянска фирма дарява 14 000 яйца за медици

Шлемовете вече са предоставени на лекари и медицински персонал в областната болницата, свещенници от Смолянска духовна околия, полицаи, доброволци и социални работници.

" В условията на криза солидарността не трябва да остава само на думи. Затова благодаря за добрия пример и благороден жест на сем. Тотеви! ", коментира още Мелемов.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4843  Боил Банов показа пред сътрудниците си от Европейски Съюз ограничения в поддръжка на бранша на национално равнище Боил Банов показа пред сътрудниците си от Европейски Съюз ограничения в поддръжка на бранша на национално равнище  Хиляди се събраха пред летището в Клуж макар апелите за отдалеченост Хиляди се събраха пред летището в Клуж макар апелите за отдалеченост  Кметът на Шумен: Отговорни и единни ще опазим живота и здравето на хората! Кметът на Шумен: Отговорни и единни ще опазим живота и здравето на хората!
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР