Известният южнокорейски поппевец Ким Джеджун поднесе извинения на феновете си

...
Известният южнокорейски поппевец Ким Джеджун поднесе извинения на феновете си
Коментари Харесай

Корейски попидол излъга, че е болен от COVID-19, за да сплаши фенове

Известният южнокорейски поппевец Ким Джеджун поднесе извинения на феновете си заради неуместната първоаприлска шега, че се намира в болница с коронавирус, но обясни, че го е направил, за да стресне безотговорните, пише " Монитор ".
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3901
Музикантът първоначално съобщил на последователите си в социалните мрежи, че се е заразил, тъй като не следвал препоръките на правителството и водел безотговорен живот. Скоро след това той опровергал информацията, обяснявайки, че това било шега за 1 април, предава NME. „ Да разбереш, че човек, когото обичаш и който ти е скъп, е заразен с вируса? Това е ужасно. Въпреки това по улиците е пълно с хора, които се държат така, сякаш с тях нищо подобно не може да се случи “, пише Ким, намеквайки, че се е опитал да стресне небрежните.

Певецът признава, че не е бил прав, но подчертава, че хората трябва да осъзнаят рисковете от заболяването и да спазват ограниченията, за да се намали броят на жертвите.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3901  ГЕРБ ще предложи заледяване на депутатските заплати, съобщи Борисов

ГЕРБ ще предложи заледяване на депутатските заплати, съобщи Борисов  Ваксинирането с БЦЖ сега е проитивопоказно

Ваксинирането с БЦЖ сега е проитивопоказно  Борисов: Пикът на COVID-19 идва след 2 -3 седмици

Борисов: Пикът на COVID-19 идва след 2 -3 седмици
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР