Известният автоджамбазин Светослав Петков - Лъвицата, който успя да избяга

Известният автоджамбазин Светослав Петков - Лъвицата, който успя да избяга ...

Ексклузивно в БЛИЦ: С този джип е известният автоджамбазин Лъвицата е успял да избяга от клопката на полицията.Известният автоджамбазин Светослав Петков - Лъвицата, който успя да избяга при акция на ГДНП в столичния квартал "Витоша", е духнал от местопрестъплението с тузарски джип БМВ Х3, научи БЛИЦ.

По време на екшъна Лъвицата е блъснал полицейска кола. 

Джипът, с който Светослав Петков - Лъвицата е избягал от местопрестъплението

Припомняме, че по-рано, както БЛИЦ съобщи, арестуваха легендарния автокрадец Георги Воденичаров-Кико. Акцията е на ГДНП и е станала в столичния квартал "Витоша", в момент на кражба.

Кико се е опитал да задигне супер тузарско БМВ 7 от най-новите серии. При ареста джамбазинът е оказал съпротива, опитал е да избяга със задигнатото возило и е блъснал полицейски автомобил.


Воденичаров е дясна ръка гуруто в тази "професия" Светослав Петков - Лъвицата, който е бил с него при престъплението и е успял да избяга. Двамата се славят като най-добрите в този занаят. Занимават се с кражби сами на най-новите коли. Задигат автомобили за 60-70 хиляди лева.

БВМ-то, с което кримигероят е успял да избяга, е било пилотна кола. Нейната цел е била да се движи пред откраднатото возило, за да предупреди при евентуален риск по маршрута.

Явор БЕЛЧЕВ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

 

Източник: blitz.bg