Известната канадска актриса и активистка Шърли Дъглас почина на 86-годишна

...
Известната канадска актриса и активистка Шърли Дъглас почина на 86-годишна
Коментари Харесай

Почина актрисата и активистка Шърли Дъглас

Известната канадска актриса и активистка Шърли Дъглас почина на 86-годишна възраст, съобщиха БТА, Асошиейтед прес и Франс прес, позовавайки се на сина ѝ, актьора Кийфър Съдърланд.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4379
Съдърланд написа в Туитър, че майка му е починала в неделя сутринта от пневмония, като кончината й не е свързана с пандемията от новия коронавирус.

" Майка ми беше изключителна жена, която водеше необикновен живот. За съжаление от известно време тя се бореше със здравословни проблеми и ние, нейното семейство, знаехме, че този ден ще дойде ", написа Съдърланд, известен с ролята на Джак Бауър в сериала " 24 ".

Почина легендарен музикант

Дъщеря на Томи Дъглас - първия премиер на канадската провинция Саскачеван, Шърли Дъглас следва актьорската си кариера между Канада и САЩ. Актрисата е работила с режисьори от ранга на Стенли Кубрик и Дейвид Кроненбърг.

Шърли Дейвис е известна и като активистка за прогресивни каузи, сред които движението за граждански права в САЩ или в подкрепа на системата за обществено здравеопазване в Канада.

Дейвис има три деца, сред които две от брака си с известния канадски актьор Доналд Съдърланд.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4379  Топъл обяд получиха през днешния ден и пенсионерите от Банкя Топъл обяд получиха през днешния ден и пенсионерите от Банкя  950 души в Силистренско ще получат от БЧК самостоятелни пакети хранителни артикули 950 души в Силистренско ще получат от БЧК самостоятелни пакети хранителни артикули  ГЕРБ с огромна дарителска акция в Русе ГЕРБ с огромна дарителска акция в Русе
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР