Иван Дойнов, служебният защитник, който трбва да представлява убиеца на

...
Иван Дойнов, служебният защитник, който трбва да представлява убиеца на
Коментари Харесай

Адвокатът на Северин проговори първо пред БЛИЦ!

Иван Дойнов, служебният защитник, който трбва да представлява убиеца на журналистката Виктория Маринова пред прокуратурата и съда отказа да даде каквито и да е изявления пред медиите.

Пред БЛИЦ, все пак, той призна, че се чувства уморен и помоли да не бъде търсен за коментари по случая за известно време.

" Опитаха да се свържат с мен и от много други места, но наистина не желая да коментирам този случай. Обърнете се към Адвокатската колегия, все пак ме разберете, чувствам се уморен ", призна той в телефонен разговор с репортер на БЛИЦ.

Както БЛИЦ писа, след като шестима адвокати отказаха да защитават Северин Красимиров, с тежката задача се заема адвокат Дойнов, който е назначен като служебен защитник.
На практика той е бил последният в списъка със служебни защитници и не е имал възможност да откаже делото, както са направили други негови колеги.

Иван Дойчинов Дойнов е завършил право в РУ „ Ангел Кънчев” през 2015 г., като е бил сред отличниците във випуска с успех 5.79.

21-годишният Северин Красимиров, който бе задържан по обвинение в убийството на Виктория Маринова, е бил прегледан от съдебен лекар в следствения арест в Русе. Д-р Пламен Димитров заяви, че мъжът е в добро физическо състояние, взета му е била ДНК проба и са установени и документирани всички травми, които е имал. Повече подробности не бяха съобщени.

Северин Красимиров се е срещнал със служебния си адвокат Иван Дойнов, както и с окръжния прокурор Георги Георгиев и наблюдаващия прокурор Кремена Колицова, за да му бъдат повдигнати официално обвинения в изнасилване и убийство, извършено по особено жесток начин.

Мира НАЙДЕНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР