И актьорът Михаил Билалов се включи в доброволческия екип на

...
И актьорът Михаил Билалов се включи в доброволческия екип на
Коментари Харесай

Известни личности станаха доброволци

И актьорът Михаил Билалов се включи в доброволческия екип на Община Бургас. Днес той раздаваше защитни маски на възрастни хора в голям хранителен магазин.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3835
В звездния екип доброволци са още Тони Димитрова, Лора Янева, Елка Стоянова, Добрин Вътев, Атанас Стоянов, група “Горещ пясък” и др.

" Стотици са хората с неизвестни имена, които са в болниците, в полицията, в обществените кухни, в институциите, в медиите, в почистващите фирми, които изпълняват своя дълг ежедневно! Моята най-сърдечна благодарност към всички тях и към дарителите! ", заяви кметът Димитър Николов.

" Но, благодарността ми е най-вече към всички вас, които сте вкъщи и спазвате правилата. Вие търпите лишения и изживявате притеснения за бъдещето, но въпреки всичко го правите с отговорност към семействата си и околните. Благодаря ви от сърце! ", коментира още той.




Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3835  Лечение на ковид с кръвна плазма от оздравели пациенти ще се ползва В Турция Лечение на ковид с кръвна плазма от оздравели пациенти ще се ползва В Турция  Учени оповестиха каква мокрота на въздуха стопира ковид Учени оповестиха каква мокрота на въздуха стопира ковид  Вижте каква мокрота на въздуха стопира ковид Вижте каква мокрота на въздуха стопира ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР