Зов за помощ към НАТО е отправила Черна гора, предаде

...
Зов за помощ към НАТО е отправила Черна гора, предаде
Коментари Харесай

Черна гора към НАТО: Помощ!

Зов за помощ към НАТО е отправила Черна гора, предаде сръбското радио Б92.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3204
Властите в Подгорица са помолили Северноатлантическия пакт да предостави на балканската държава медицинско оборудване. Според информацията на медията от Белград ставало е дума за 320 апарата за командно дишане, два дефибрилатора и 50 апарата за електрокардиограма. Освен това черногорските власти са помолили Алианса за доставка на повече е от един милион единици индивидуални предпазни средства (маски, ръкавици и други).

Черна гора: Мафиоти да се самоизолират

Подгорица е посочила, че страната е изпитвала остър недостиг на оборудване на фона на разпространението на заразата от коронавирус.

Към този момент болестта в Черна гора е отнела живота на най-малко двама души, а инфектираните с COVID-19 са били над 6000.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3204  Премиерът Борисов с коментар за икономическата конюнктура Премиерът Борисов с коментар за икономическата конюнктура  Продължава дезинфекцията на контейнери, спирки и миенето на улици в София Продължава дезинфекцията на контейнери, спирки и миенето на улици в София  Светия Синод: От светото причестяване никой не може да се болести

Светия Синод: От светото причестяване никой не може да се болести
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР