Знаем само, че са били в Сърница, няма как да

...
Знаем само, че са били в Сърница, няма как да
Коментари Харесай

Д-р Пенчев: Ако има още положителни проби на COVID-19 - затваряме градината

Знаем само, че са били в Сърница, няма как да кажа конкретно кои са били и дали е имало деца с тях. Проучваме епидемиологичната обстановка. Детската градина ще работи, а групите, в които са констатирани положителните проби ще бъдат затворени, докато излязат пробите от персонала. Ако има и други положителни проби - то детската градина ще бъде затворена. Това заяви в ефира на Нова телевизия директорът на РЗИ-София д-р Данчо Пенчев.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9084
По думите му утре ще има строг филтър. В едната група има 10 деца, а в другата 15 деца. Той заяви, че трябва да се види с кого са контактували и дали заразата идва от Сърница или не - се проучва.

Три учителки от детска градина в София с положителен резултат за COVID-19

Столична община стартира напречен срес от тестване на персонала на детските градини. То ще ни даде някаква визия каква е ситуацията на територията на детските градини.

" Не мога да кажа до каква степен учителките са били в контакт в родителите ", поясни още той.

Учителките с COVID-19 са били в Сърница през почивните дни
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9084  Вижте къде са новите заболели от ковид в страната Вижте къде са новите заболели от ковид в страната  В Перу броят на доказаните случаи на COVID-19 надвиши 200 хиляди В Перу броят на доказаните случаи на COVID-19 надвиши 200 хиляди  Учителките с COVID-19 са били в Сърница през почивните дни Учителките с COVID-19 са били в Сърница през почивните дни
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР