Зла монахиня плаши хората и буквално им изкарва ангелите в

...
Зла монахиня плаши хората и буквално им изкарва ангелите в
Коментари Харесай

Зловещата монахиня още броди из България

Зла монахиня плаши хората и буквално им изкарва ангелите в тъмното. Това е най-новото предизвикателство в TiкТок, което набира скорост у нас. В социалната мрежа са качени множество клипчета, от които се вижда как жена, предрешена като монахиня, обикаля градовете из страната, пише вестник " Телеграф ".

Според очевидци, които са имали нещастието да я срещнат, тя се държи изключително налудничаво и плаши хората. Диша тежко, върви бавно, следвайки стъпките ви в тъмното, крие се по сенките на дървета и храсти.

При други случаи просто изскчака изневиделица и започва да се кикоти със силен гърлен смях, така че да отеква ехо в околните сгради. Смехът ѝ напомня този на вещица. Разхожда се облечена в черно от глава до пети, свети с фенерче, прави резки движения.

`Зловещата

Началото

Проверка на изданието показва, че предрешени като монахинята има както жени, така и мъже. Това са предимно млади хора, които са повлияни от новото предизвикателство на социалната мрежа. То е вдъхновено от едноименния филм на ужасите от 2018 година, част от " Вселената на „ Заклинанието ", разказваща за някои от най-зловещите случаи на Ед и Лорейн Уорън - изследователи на паранормални явления, свързани с видни случаи на предполагаеми преследвания..

Първите прояви на зловещата монахиня у нас са засечени още преди година в Радомир. През август 2020 г. родители дори са сигнализирали в полицията, че в центъра на градчето жена вероятно с психични отклонения, облечена изцяло в черно е изплашила децата им, докато си играят навън след залез слънце.

„ Търсех ключовете си пред нас и я видях. Освети пътя си с фенерче и светна след това и към лицето си. Видях я. Гледаше злобно някак. Сви бързо пред блок 10 и тръгна към околните блокове. Изкара ми буквално ангелите ", споделя Селина Димитрова от Радомир. „ Беше ме страх да пусна детето навън, за да не се уплаши от жената”, коментира Лиляна Петрова.

„ Вечер, когато се возехме с приятели между Радомир и Перник, по пътя в тъмното се разхождаше монахинята, колкото повече се приближавахме към нея тя започваше да свети с фенерче срещу нас или изскача на пътя пред колата ", разказва Петър. Местните имат предположения, че въпросната монахиня всъщност е мъж, който се преоблича като жена и се крие по храстите.

Метрото
`Зловещата



Това лято монахинята на няколко пъти се появи и в Перник. После подобна проява в тъмното имаше в Петрич, а през август бе засечена в Несебър. От седмица потребители във фейсбук групата „ Шофьори Несебър " публикуват редовно клипове на дама, облечена с черни дрехи и черно наметало, която се скита из улиците.

Потребители, интересуващи се от монахинята, са получили различни сигнали, че е била забелязана началото на септември в Благоевград. Хора от града дори са изпратили клип, на който се вижда, че наистина монахинята обикаля из квартал „ Струмско " след 22:30 часа.

Последните прояви в социалната мрежа са от градовете Пловдив и Варна. Някои твърдят, че тези дни субектът е бил забелязан и в Кюстендилско, наричат го " Монахинята от Радомир ". Наскоро монахинята бе забелязана и на метростанция „ Сердика " в софийското метро.

Във Фейсбук групите за „ Люлин " потребители съобщават за човек, облечен в черни дрехи с фенерче или жена, приличаща на монахиня, която причаква по тъмно край метростанциите и върви след хората. Някои дори се опасяват, че това е крадец, който иска да ги обере в тъмното. „ Бяга доста бързо, май е момче.

Това е поредната идиотия на пубертетите ", пише Михаел Живков във Фейсбук. Коментиращите обобщават, че разпространението на тенденцията е със същата скорост като панде­мията.
`Зловещата

Паника

Новото явление бук­вално предизвиква същинска паника в со­циалните мрежи. Всич­ки говорят и пишат за неидентифициран су­бект - мъж или жена, облечен в черно расо, понякога с качулка, по­някога със забрадка.

В различни полицейски управления има сигна­ли за подобен род изя­ви. Източници разкриха, че мъж в черни одежди с психични отклонения, който плаши деца и старци по парковете, е бил задържан през ля­тото от полицията в Монтана.

Мъжът е бил прибран в държавната психиатрична болница - Карлуково, където специализиран екип се грижи за него. Според различни потребители в мрежата това не е обикновено предизви­кателство сред тийнейджърите, а е секта.

Мъж на средна въз­раст, качил клип в една от групите в социална­та мрежа, твърди, че монахинята го е пре­следвала и се е опитва­ла да го хване. Според други коментари жена­та е опасна, защото на­пада деца и животни, но всъщност никой не е сигурен дали пък не е и мъж. Всички са едино­душни в коментарите, че човекът, скрит под расото, е опасен и ви­дът му плаши.

Над 33 хиляди потребители са лайкнали клипчета и реактнали сторита със зловещата монахиня в ТiкТок.

На видеата монахинята се появява на различни места у нас под съпровода на страховита музика. Само един от злокобните клипове е с над 3000 споделяния. В социалната мрежа фенове на „ Новия феномен " са разработили система, с която постоянно получават сигнали на смартфоните си къде се намира зловещата жена.

Покрай страха и истерията около монахинята се появиха и зевзеци, които преработват видеа с нея или сами се снимат с цел забава, качвайки смешни клипчета и танци.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР